2013. május 9., csütörtök

Glitter Text Generator

Sziasztok!
Nagyon jó volt veletek versenyezni! Most gyorsan feltöltöm a képeket, aztán majd írom hozzá a szöveget. Addig is jó böngészést mindenkinek!
1. - Rajki hunor, Kulhanek Laci és Kádár Ketrin - 151 pont - Lacikának és Hunornak külön gratuláció jár a nyolc ill. hat beküldésért. Ugye megérte!

2. - Bauer Fanni, Becsi Hanna és Csikos Csanád Tibor ( József A. Isk.)- 146 pont - Csanádnak is köszönet a beküldésekért.
Szerencsét hoztak a zsámoilyok. Ugye!
3. - Nem írtátok rá a neveteket! Kérlek írjátok meg hamar a szokott címre. Éljen Bicske! - 143 pont

4. Üllei Kovács Kitti, Horváth Eugénia és Molnár Gergő  ( József A. Isk.) - 142 pont - Köszönöm nektek az összes megfejtést. Arról majd külön. Most csak annyit, Hogy Gergő volt az első beküldő!


5. Herr Máté, Nagygyörgy Sára és Szöllősi Gergely  (Bokod, Móra F. Isk.) - 141 pont - Sára neked a beküldött megfejtésekhez is gratulálok!

6. Gál Péter, Juhász Zsolt, Marton Zoltán és Szabó Bence  ( József A. Isk. ) - 132 pont - Ebben a csapatban is vannak oszlopos beküldők. Bence! Várom a többi megfejtést is, ha van kedved.

7. Megosztottan - Domina Bence, Rajki Zsombor és Mészáros István.  - 123 pont- Bence mind a nyolc feladat megfejtője. Gratula neki. Zsombornak eddig hat van. Még lehet.

7. Pál Elizabet Jázmin, Gulyás Rozi, Róth Amanda és Lakatos Kármen. - 123 pont - Elíza ügyes beküldőnk. Itt is üdvözöllek.


8. Mag Leila Ajna, Horváth Virág Hanna és Révész Krisztián - 121 pont  Ha akartok még elfogadok megfejtéseket.
9. Nagy Mercédesz, Bodó Jenni és Haffner Ágota. - 120 pont. Ha van kedvetek még küldhettek ti is.


10. - Ari András, Zámbó Viktória és Menkó Lili - 105 pont -  Szabad még beküldeni nektek is.



11. Illés Róbert, Czupár Norbert és Petrók Olivér - 104 pont - Olivérnek külön gratuláció jár, mivel mind a 8 feladatot hibátlanul küldte be!


12. - Hideg Szebasztián, Kiss Dávid és Piroska Dániel - Dávidnak köszönöm a beküldéseket.

13. Sajnos nem írtátok rá a neveteket a papírra. Megteszitek, hogy pótoljátok?

14. Kulcsár Bence, Nyári Regina és Kapitány Balázs különösen büszke lehet magára hiszen 3.-osként is nagyszerűen megállták a helyüket a 4.-esek között.










Marikának és barbarának óriási köszi a segítségért.




















Glitter Text Generator








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...